Sibo Fluidra-AquaForte sponsor Euregio Koi Show 2017

Ook dit jaar zal Sibo Fluidra-AquaForte ons weer sponsoren. wij als Koiclubnederland  zijn hier uiteraard zeer blij mee. Op deze wijze kunnen wij de show voor u als bezoeker nog weer mooier en beter maken.

 

SIBO Fluidra is distributeur van welbekende merken als AquaForte, Sander, Xclear, Valterra, Microbe-Lift, Kusuri en Blue Eco. Het bedrijf is niet alleen groothandel, maar produceert en ontwikkelt ook producten in eigen huis onder de merknaam AquaForte. Fluidra is actief in de welness en zwembadbranche.

Voorbeelden hiervan zijn de voorfilter UltraSieve en de UltraBead Beadfilter. Het merk AquaForte staat voor betrouwbare en professionele producten voor de aanleg en het onderhoud van vijvers. AquaForte heeft een eigen filter- en pompenlijn, maar bijvoorbeeld ook waterbehandelingsmiddelen. 

 

 

Voor nog meer info kunt u de website bezoeken van Sibo Fluidra  of AquaForte .

 

Alle informatie over onze show kunt U vinden op onze www.euregiokoishow.nl , like ook onze facebookpagina