Gezocht!! Vrijwilligers voor de Euregio Koi Show 2016

 

Wil je de opbouw en showdagen van dichtbij meemaken?

 Geef je dan op als vrijwilliger!!

We zijn op zoek naar mensen die willen meehelpen met de opbouw en ook willen helpen tijdens de showdagen.

We kunnen mensen gebruiken die beschikbaar zijn van 24-5 t/m 30-05.

Voor opgave stuur een mail naar info@koiclubnederland.nl

Als tegenprestatie krijg je van ons gratis toegang voor de feestavond  en indien nodig een slaapplaats. En natuurlijk een niet te vergeten beleving , ook maak je van dichtbij mee wat er allemaal komt kijken bij de opbouw van onze show.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Cris monninkhof (maandag, 04 maart 2019 21:12)

    Ik woon op de thij dus heb geen slaap gelegenheid nodig ben er binnen 15 min. Lijkt mij een eer om alles wat met koi te maken heeft te beleven zelf ben ik bezig met een koi vijver van omgeveer 30 cuup. Hoop dat ik bij de genodigden zit lijkt me echt super te beleven mvg cris monninkhof