Zonnepanelen collectief tijdens de Euregiokoishow.

Naast dat uw Koi vijver u veel plezier oplevert zorgt uw vijver ook voor een hoog elektriciteitsverbruik. Met zonnepanelen van Isolatie Collectief zorgt u voor een daling van uw energierekening en verdient u de investering snel terug. Isolatie Collectief bundelt de vraag naar zonnepanelen en isolatie. Speciaal voor de bezoekers van de Koi show hebben we dan ook een collectieve actie op touw gezet, door samen met uw mede hobbyisten collectief zonnepanelen in te kopen bent u zeker van een zeer scherp aanbod. Voor meer informatie kunt u terecht op; www.isolatie-collectief.nl/koishow

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Download

Email: info@koiclubnederland.nl of info@euregiokoishow.nl

KvK-nummer 08225053 

rekeningnummer NL89RABO0119347059

BIC Nummer:  RABONL2U

Kamer van Koophandel: 08225053, Enschede