Prijsuitreiking jongste deelnemer Euregio Koi Show 2016 !

In het kader van beter laat dan nooit zullen we maar zegen ;-)En door een foutje is het dus iets later geworden met de uitreiking van de beker dan dat de bedoeling was.We zijn dus afgelopen zondag afgereisd naar Vriezenveen om daar Mael zijn wel verdiende beker te overhandigen voor de jongste deelnemer aan de Euregio koi show 2016.Daar aangekomen werden wij hartelijk ontvangen door de familie Bolhaar. Na de koffie en thee met een heerlijke koek werd het tijd voor het uitreiken van de beker.Er werd besloten om dat op Mael zijn slaapkamer te doen, want hij vond dat we deze zeker even moesten zien dus wij waren natuurlijk heel nieuwsgierig geworden.Op zijn kamer aangekomen bleek dat Mael niet gewoon een koi hobbyist is maar de jongste gepassioneerde koi hobbyist die ik tot nu toe ben tegen gekomen. Als u de foto’s bekijkt zult u zien wat ik bedoel.Ook zag ik uit mijn ooghoek een dekbedovertrek van FC Twente, dus voelde wij ons gelijk op de goede plaats.Er bleek nog meer vis bloed door Mael zijn aderen te vloeien, want naast koi waar de showa Mael zijn lieveling koi is. Waren er in de woonkamer nog twee zeewater aquariums met wat Nemo visjes en zijn lieveling in het aquarium is de lipvis.Het blijkt maar eens weer dat de appel niet ver van de boom valt, want ook bij vader Marc stroomt er behoorlijk wat vis bloed door zijn aderen!Bij de glans in Mael zijn ogen bij de uitreiking van de beker denk ik dat we ons foutje wel goed hebben gemaakt.Mael ik heb begrepen dat je in 2017 weer mee doet aan de Euregio koi show. Als je dan een prijs wint dan zullen we ervoor zorgen dat de beker er dan wel is bij de prijsuitreiking .Met vriendelijke groet Koi Club Nederland.

Reactie schrijven

Commentaren: 0