· 

Sibo Fluidra sponsor Euregio Koi Show

Sibo Fluidra-AquaForte zal ons in 2018 ook weer sponsoren. 

 

 

SIBO Fluidra is distributeur van welbekende merken als AquaForte, Sander, Xclear, Valterra, Microbe-Lift, Kusuri en Blue Eco. Het bedrijf is niet alleen groothandel, maar produceert en ontwikkelt ook producten in eigen huis onder de merknaam AquaForte. 

 

Voorbeelden hiervan zijn de voorfilter UltraSieve en de UltraBead Beadfilter. Het merk AquaForte staat voor betrouwbare en professionele producten voor de aanleg en het onderhoud van vijvers. AquaForte heeft een eigen filter- en pompenlijn, maar bijvoorbeeld ook waterbehandelingsmiddelen. 

 

Sinds 2016 maakt SIBO deel uit van de Fluidra Group waardoor u naast AquaForte en Blue Eco nu ook de vernieuwende AstralPool producten rechtstreeks bij de producent inkoopt.

 

 

 

 

 

Voor nog meer info kunt u de website bezoeken van Sibo Fluidra  of AquaForte .

Reactie schrijven

Commentaren: 0