Sibo Fluidra sponsor Euregio Koi Show

Sibo Fluidra-AquaForte zal ons in 2018 ook weer sponsoren. 

 

 

SIBO Fluidra is distributeur van welbekende merken als AquaForte, Sander, Xclear, Valterra, Microbe-Lift, Kusuri en Blue Eco. Het bedrijf is niet alleen groothandel, maar produceert en ontwikkelt ook producten in eigen huis onder de merknaam AquaForte. 

 

Voorbeelden hiervan zijn de voorfilter UltraSieve en de UltraBead Beadfilter. Het merk AquaForte staat voor betrouwbare en professionele producten voor de aanleg en het onderhoud van vijvers. AquaForte heeft een eigen filter- en pompenlijn, maar bijvoorbeeld ook waterbehandelingsmiddelen. 

 

Sinds 2016 maakt SIBO deel uit van de Fluidra Group waardoor u naast AquaForte en Blue Eco nu ook de vernieuwende AstralPool producten rechtstreeks bij de producent inkoopt.

 

 

 

 

 

Voor nog meer info kunt u de website bezoeken van Sibo Fluidra  of AquaForte .

0 Berichten

Vivani fishfood Hoofdsponsor Euregio Koi Show

Trots kunnen we mededelen dat we Vivani bereid hebben gevonden om als hoofdsponser de Euregio Koi Show voor 3 jaar te sponseren

Hierdoor hebben we als koiclubnederland de mogelijkheid om ook verdere acties te ondernemen voor de aankomende jaren om  U als bezoeker nog meer koi-geweld voor te schotelen.

Binnenkort zal er nog een bericht komen wat Vivani allemaal als bedrijf kan betekenen voor de koi liefhebber en natuurlijk zal Vivani ook aanwezig zijn op de Euregiokoishow 2018 op 26 en 27 Mei.

 

 

Voor meer info kijk alvast op https://www.vivani-fishfood.nl/ , http://fdfood.jp/en/ .

0 Berichten

Plattegrond Euregiokoishow 2017

Dit jaar is de ingang verhuist naar de andere kant van het terrein. Tevens hebben we een extra tent geplaatst waar voor de bezoekers een hapje en drankje verkrijgbaar is. 

0 Berichten

Hikari, ringsponsor 2017

Dit jaar zal Hikari ons sponsoren als ringsponsor.

We kunnen al vele jaren rekenen op hun steun en zijn dan ook zeer blij dat zij ons ook dit jaar weer sponsoren, Tevens zullen ze dit jaar ook 2 stand tijdens onze show hebben waarin vele artikelen aanwezig zullen zijn.

 

Voor meer info kunt U altijd kijken op hun website  http://www.aquadistri.com/nl 

 

Voor meer info like onze facebook  of bezoek onze website www.euregiokoishow.nl